امروزه کراک، این ماده ی مخرب را به عنوان مرگ نرم می شناسند. کراک یکی از انواع مواد روانگردان و مخدر است امروزه توسط بسیاری از جوانان و نوجوانان در محافل شبانه مورد استفاده قرار می گیرد و باعث ایجاد سرخوشی شدید، بالا بردن خلق، انرژی بالا و افزایش قدرت تمرکز می شود.

کراک هروئین، در واقع همان شکل خنثی نشده ی کوکائین می باشد. این ماده که به صورت تکه های بلوری بوده و مانند دخانیات مورد استعمال قرار می گیرد. 

یکی از اصلی ترین عوارض استعمال کراک را می توان بر هم زدن تعادل فیزیولوژیکی بدن و تخریب سیستم ایمنی دانست که فرد مصرف کننده تنها بعد از مدت کوتاهی مصرف دچار مشکلات و عوارض جبران ناپذیری مانند عفونت های شدید دستگاه تناسلی، سیستم گوارشی و مشکلات شدید پوستی چون عفونت ها و زخم های عمیق می گردد.

مشکلات روانی بیمارانی که کراک مصرف می کنند نیز کمتر از مشکلات جسمی آن نیست؛ افسردگی حاد، هذیان گویی یا پارانویا و استرس شدید از جمله برخی از این مشکلات خطرناک هستند.

عوارض مصرف کراک:

– بالا رفتن فشار خون

– تهوع و استفراغ

– استرس و تشویش

– بی خوابی و ناآرامی

– کاهش وزن و بی اشتهایی

– تعریق شبانه

– تخریب ریه

– امراض قلبی

– مرگ

متأسفانه بیمار مصرف کننده ی کراک تنها با چهار روز متوالی مصرف آن به مدت ۷ سال اثرات مخرب آن در جسم شان باقی می ماند. بیمار معتاد به کراک، با مصرف یک ساله ی خود در وهله اول کبد و طحالش را از دست می دهد. و به تدریج دیگر خطرات جدی جسمی و روانی در بیمار نمود پیدا می کند.

بنابراین  همچون دیگر مواد مخدر و اعتیادآور، وابستگی به مصرف و اعتیاد به کراک بسیار بالا بوده و دوره محرومیت و سم زدایی آن بسیار حساس می باشد؛ هوس بیمار به عودت و مصرف دوباره بالاست، از این جهت بیمار با توجه به حساسیت های جسمانی و روانی که دارد بهتر است که تحت نظر روانپزشک و روان شناسان متخصص این زمینه قرار گیرند تا دوره ترک و سم زدایی مواد را با اعتماد و اطمینان خاطر بالایی بگذراند.

اعتیاد به کراک یکی از قویترین و سخت ترین انواع اعتیاد به مواد مخدر است و ترک کراک نیز زمانبر و دشوار است. برخی افراد اقدام به ترک کراک در منزل یا در کمپ ترک اعتیاد می کنند و خلا مصرف آنرا با داروهای اعتیادآور مانند متادون و بوپرنورفین پر می کنند. مصرف این داروها بصورت خودسرانه به هیچ وجه توصیه نمی شود زیرا شدیداً اعتیادآور هستند و ترک این داروها در اکثر موارد از ترک خود ماده مورد مصرف فرد دشوارتر است.

کلینیک ترک اعتیاد دی اولین مرکز ترک اعتیاد خصوصی کشور با مجوز بخش بستری از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیش از ۲۰ سال سابقه موفق در زمینه ترک اعتیاد به انواع مواد مخدر و ترک کراک آماده ارایه خدمات بستری درمان و ترک کراک می باشد.

از افتخارات کلینیک دی این است که  سم زدایی فوق سریع یا UROD برای اولین بار در ایران در سال ۱۳۷۸ توسط دکتر بختیاری در این کلینیک صورت گرفت و تا کنون بیماران زیادی جهت ترک کراک از این روش بهره جسته و به زندگی عادی خود برگشته اند.

برای ترک کراک با شماره ۰۲۱ 75354 تماس بگیرید

علاوه بر بستری شدن بیمار، مراقبت های ویژه دارویی و تغذیه ای، شرکت در دوره های روان درمانی نیز از مهم ترین بخش های این درمان است. البته نباید این مهم را فراموش کرد که پروتکل های درمانی برای هر بیمار مصرف کننده کراک نسبت به دیگری متفاوت است. اما درمان دارویی، سم زدایی و دوره ی محرومیت برنامه ای است که اکثر بیماران در دوره ی ترک  در کنار دیگر مراقبت ها و پشتیبانی های روانپزشکی می بایست آن را بگذرانند چرا که اعتیاد روانی این بیماران بعد از دوره ی ترک ممکن است تا هفته ها یا ماه ها به طول بیانجامد و بیمار کششی قوی بسوی عودت در خود احساس می کند.

با توجه به دانش روز افزون علم و تکنولوژیکی، امروزه از روش های نوروفیدبک که در واقع تحریک مغناطیسی مغز است، بیمار معتاد به مصرف کراک با نوعی خود تنظیمی جسم بدون دارو بهبود می یابد.

نظر بدهید