افراد زیادی هستند که برای رهایی از دام اعتیاد به دنبال داروی ترک اعتیاد، در دام فروشندگان تقلبی و مراکز ترک اعتیاد غیرقانونی گرفتار می شوند.
امروزه با افزایش اعتیاد و گرایش افراد برای ترک اعتیاد در منزل و را ه های ساده برای ترک اعتیاد، سایت های اینترنتی، شبکه های ماهواره ای، مجلات، شبکه های اجتماعی و حتی برخی از عطاری ها اقدام به تبلیغات وسیع برای داروی ترک اعتیاد نموده اند.
اکثر افراد معتاد می خواهند خیلی سریع و بدون درد مرحله ی ترک اعتیاد را سپری کنند. با توجه به اینکه در روند ترک اعتیاد به برخی مواد در روزهای ابتدایی ترک، فرد دچار ترس، درد و بی قراری می شود و همین موضیع باعث می شود که ترک اعتیاد با شکست مواجه شده و خاطره ی بدی در ذهن فرد بر جای بگذارد.
ترک اعتیاد در منزل و با دستور افراد غیرمتخصص می تواند باعث ایجاد صدمات روحی و جسمی جبران ناپذیری در فرد معتاد گردد و فرد را نسبت به ترک مأیوس کند.
کلینیک روانپزشکی و ترک اعتیاد دی با سالها تجربه موفق در زمینه ی درمان اعتیاد، با توجه به شرایط جسمی و روحی فرد معتاد اقدام به تجویز یک برنامه برای ترک اعتیاد فرد نموده و تمامی جنبه های روحی و جسمی را در نظر می گیرد.
متاسفانه برخی از مراکز ترک اعتیاد بجای درمان اعتیاد، در مرحله ی سم زدایی مواد، اقدام به تجویز و استفاده از برخی از داروهای ترک اعتیاد مانند بوپرنورفین و متادون می کنند که در اکثر موارد علاوه بر ماده مخدر مورد استفاده توسط بیمار، باعث اعتیاد فرد به این دارو ها می شود. با توجه به اینکه این داروها وابستگی شدید در بدن ایجاد می کنند معمولاً ترک آنها از ماده مخدر اصلی طولانی تر و سخت تر می باشد.
مرکز بستری اعتیاد دی با استفاده از متخصص روانپزشکی و روانشناس از روش های علمی و مشاوره درمانی برای ترک اعتیاد استفاده می کند.
در این روش احتمال موفقیت در درمان اعتیاد بسیار بالاتر است زیرا در این روش بصورت قدم به قدم اقدام به ترک اعتیاد فرد می شود و تیم پزشکی و مشاوران در تمامی مراحل درمان اعتیاد فرد معتاد را تحت مراقبت های روانی قرار داده و وسوسه های فکری فرد را نسبت به مصرف دوباره ی مواد مخدر کنترل می کنند.
کلینیک ترک اعتیاد دی به سرپرستی دکتر بختیاری اقدام به برگزاری جلسات رواندرمانی و مشاوره فردی و گروهی نموده و سعی بر این است که بطور علمی ریشه و دلیل اعتیاد در فرد مشخص شده و اقدام به درمان روحی-روانی فرد گردد.
در جلسات گروه درمانی نیز افراد در مورد تجارب شخصی خود در مورد اعتیاد صحبت کرده و فرد متوجه می شود که افراد زیادی با مشکلات مشابه درگیر هستند و همین امر باعث ایجاد انگیزه و بالا رفتن اعتماد به نفس در فرد بیمار می گردد.
در صورتیکه به اعتیاد به دید یک بیماری بنگریم، می بایست در پی درمان علل و مشکلات روانی که باعث ایجاد این بیماری شده توجه و در پی درمان این مشکلات باشیم. این نوع درمان بهترین نوع درمان اعتیاد است و در موارد بسیار بالایی بیماری درمان شده و فرد معتاد گرایشی برای بازگشت به بیماری ندارد و اعتیاد عود نمی کند. در صورتیکه در اکثر مواردی که از روش دارو درمانی استفاده می شود، پس از مدتی بیمار عود کرده و فرد دوباره روال قبلی را در پیش می گیرد.
پشت پرده ی تبلیغات داروهای ترک اعتیاد:
همه ی ما تبلیغات داروهای ترک اعتیاد مانند امپراطور، حیات پاک، سناتور، دراگون و … را دیده ایم، در معرفی این داروها ذکر می شود که با مصرف این داروها بدون نیاز به استراحت و بستری، بدون خماری و درد و … روند ترک اعتیاد انجام می شود. در برخی موارد مجوزهای دروغین مختلفی از قبیل سیب سلامت، گواهی بهداشت جهانی و … نیز برای این داروها تبلیغ می شود.
جالب است بدانید که اکثر این داروها حاوی مواد مخدر از قبیل کدئین، ترامادول، متادون، کافئین، بوپرنورفین، فلوکستین، دیازپام، تایمول و … هستند.
توجه داشته باشید که در برخی از این داروها چندین داروی مختلف ترکیب شده و مصرف آنها می تواند بسیار خطرناک و اعتیادآور باشد.
در تبلیغات اکثر داروهای ترک اعتیاد ذکر می شود که فقط با مصرف یک دوره از این دارو، ترک اعتیاد صورت می گیرد در صورتیکه برخی افراد پس از سالها مصرف دارو، نه تنها هنوز موفق به ترک اعتیاد نشده اند، بلکه به خود دارو نیز وابسته شده اند.
در برخی از تبلیغات گفته می شود که این داروها گیاهی هستند. اکثر مردم بر این باورند که داروهای گیاهی بدون عوارض هستند، در صورتیکه این ادعا دروغ است و در ترکیبات این داروها از مواد مسکن و اعتیادآور استفاده می شود. اکثر این داروها در آشپزخانه های غیرمجاز و توسط افراد غیر متخصص ساخته می شود و می تواند عوارض جبران ناپذیری برای فرد مصرف کننده داشته باشد.
در تبلیغات برخی از داروهای ترک اعتیاد گفته می شود که این داروها تقویت کننده هستند، اما در واقع در اکثر موارد این قرص ها و کپسول ها حاوی ویتامین E و ویتامین Bهستند که نمی توانند باعث ترک اعتیاد شوند.
مصرف داروهای ترک اعتیاد بدون تجویز پزشک و مراقبت های تخصصی به هیچ وجه توصیه نمی شود.
اکثر داروهای ترک اعتیاد نه تنها گیاهی نیستند بلکه در برخی از آنها از مواد شیمیایی و صنعتی استفاده می شود و به دلیل ساخت غیر علمی و خانگی، می توانند خطرناک باشند و باعث ایجاد عوارض مختلفی در فرد مصرف کننده شوند. مصرف این داروها مثل این است که فرد معتاد تعدادی قرص کدئین، دیفینوکسیلات و دیازپام از داروخانه تهیه کرده، آنها را با هم ترکیب کند و استفاده کند.
مصرف این داروها می تواند باعث ایجاد بیماری ها و عوارض مختلف شود. برخی از این موارد عبارتند از بیماری های کبدی، کلیوی، گوارشی، ریوی.
برای مشاوره رایگان ترک اعتیاد با مشاوران ما تماس بگیرید
نظر بدهید
نظر بدهید