LSD حلال در آب، بی بو، بی مزه و بی رنگ است که به آن اسید نیز گفته می شود. این ماده به صورت پودر، کپسول، قرص های سفید رنگ و نقره ای ساخته می شود. معمولی ترین قرص های LSD عبارتند از: قرص های نقره ای رنگ که هر دو طرف محدب بوده و سریع و نقره نامیده می شود و دیگری قرص های مدور و پهن که با نام های خورشید و پرتقال معروف می باشند.

قطرات مایع LSD را بر روی قند، بیسکویت، شیرینی یا آشامیدنی ریخته و مصرف می کنند. این ماده را ممکن است روی کاغذ خشک کن، دستمال کاغذی، زرورق یا روی پارچه نگهداری کنند و مورد استفاده قرار دهند. به علاوه، از استنشاق این ماده باید خودداری کرد و با احتیاط به آن دست زد. استنشاق و یا تزریق وریدی این ماده همچنین بسیار خطرناک است و عوارض شدیدی را ایجاد می کند.

مواد توهم زایی چون LSD به عنوان یک داروی محرک موجب تحریک سیستم عصبی سمپاتیک و کاهش عملکرد پاراسمپاتیک می شود. تحمل نسبت به اثرات رفتاری LSD سریعاً ایجاد می شود و سه تا چهار روز پس از مصرف مداوم ظاهر می گردد. همچنین، وابستگی به LSD بیشتر روانی است تا وابستگی جسمانی و نشانه های ترک مشاهده نمی شود.

اثرات بالینی LSD

مصرف توهم زاها بر سیستم سروتونرژیک اثر می گذارد که به صورت اثرات آگونیستی و آنتاگونیستی است و معمولاً خورده، جویده یا کشیده می شوند. شروع اثرات این ماده در صورت مصرف خوراکی تقریباً پس از یک ساعت، و در صورت تزریق آنی پدیدار می گردد. شدت و قدرت اثر LSD بستگی به میزان مصرف و ویژگی های شخص مصرف کننده دارد. اما اثرات آن در شخص عادی به طور معمول بین ۸ تا ۱۲ ساعت ادامه می یابد و تدریجاً به حالت عادی بر می گردد.

تجربه های مثبت استفاده از LSD "سفرهای خوب" نامیده می شوند که شامل توهمات بینایی (دیدن اشکال هندسی)، توهمات شنوایی و لامسه، ادراکات روشن و عمیق، غنی تر شدن رنگ و جنس، عمیق شدن طرح ها، هیجان عمیق ناشی از شنیدن موسیقی، تاثیر بیشتر موسیقی، قوی تر شدن بوها و مزه ها، هیجانات غیر عادی و تغییرات ناگهانی، تغییر شکل محیط و تصویر بدن می باشد.

تجربیات سفرهای بد، شامل احساسات و تجاربی چون ترس و وحشت از تجارب حسی و ادراکی جدید، افسردگی شدید، گیجی، گمگشتگی زمان و مکان، هذیان، توهم، خستگی و تنش را می توان نام برد.
LSD یک داروی روانی-تقلیدی است و موجب شکل گیری واکنش های تقلیدی می شود. مصرف LSD و افزایش قدرت تلقین پذیری در شخص موجب افزایش حساسیت پذیری وی نسبت به تاثیرات محیطی و گروهی (اجتماعی) می شود که موارد مذکور در فرد موجب ایجاد تمام اثرات مطرح شده ناشی از LSD می شود.

اثرات کلی مصرف LSD عبارتند از :

۱- اثرات روان شناختی

– تغییرات خلق شدید

– توهم و هذیان پارانوئید

– اختلال در قضاوت

– اختلال در تفکر و استدلال انتزاعی

– اختلال در عملکرد شناختی چون توجه، تمرکز و دقت

– مسخ شخصیت

– آشفتگی ادراکی

۲- اثرات فیزیکی

– افزایش ضربان قلب، فشارخون و تپش قلب

– تعریق و افزایش دمای بدن

– لرزش و تنفس نامنظم

– ناهماهنگی حرکتی

– تیرگی دید

– فقدان حس درد

– اتساع مردمک همراه با پاسخ به نور

– کما و مرگ (در صورت استفاده زیاد و شدید LSD که با دوز بالا همراه باشد).

نظر بدهید